Anotace: Víře,uzdravením.... a Magorovi.
"...nádech v plicích
naději v perutích"
Tak tam bych vložil "a"
nádech v plicích
a naději v perutích
Jinak bezva :-)))
08.05.2011 00:13:00 | Houda
snaší se z nebe slov vodopád
a ze země se páří jejich jinotaj
i stěny vzruchů dokáží mít kraj
z nich vyletíš, bys pak pocítil pád :)
26.04.2011 19:09:00 | šuměnka
Málokdo ví předem,
jak to skončí s vředem...
Zbytečně tu osnováme,
marně tady předem...
Ten Nejvyšší, prý že břídil,
od Adama všechno řídí;
tak se tu radš sjedem
(s mlékem nebo s jedem).
Ve hvězdách je zdraví psáno...
Dej mu PánBůh další ráno...
S prcgumou na rumu,
za plátna antihoven,
Magore z rozumu,
pan primář dá ti ho ven
(vředa, co jinýho).
26.04.2011 15:35:00 | Špáďa
Kdy jindy než právě dnes
z nebes se naděje snáší
a nový život raší
kam jen pohlédneš...
ST!
25.04.2011 22:31:00 | Mario de Janiero
někdy si létám v oblacích
jindy padám volně k zemi
někdy v písních labutích
prosím sama sebe o naději
ST!
25.04.2011 22:05:00 | hašlerka