Pár tahů štětcem z prostěradla
Pár tahů štětcem z prostěradla
kam jenom ruka dosáhne
druhá se pevně drží madla
ve chvíli rozkoše bezradné.
Zelené temno před očima
a rytmus srdce v orchestru
rozum je ukryt, tiše dřímá
v rozlité lahvičce worcesteru.
Rosa se drží mezi těly
a voní vzhůru k oblakům
Mysl, ta bosa álejemi
kráčí vstříc rozkvetlým bodlákům.
Pak náhle tiché kouzlo ryzí
zastaví na chvíli celý čas
a vše co bylo to tam zmizí
zbude jen zase každý z nás.
Přečteno 524x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, Lachailla, Maryje..., Metcheque, šuměnka, strašidýlko-střapatý, Juan Francesco de Faro, hašlerka, modrá..., Marcone, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)