Nov
Anotace: vlčím smečkám a lásce.....
O tom jak nocí
dotknu se tě
já taktně mlčím
nezná to nikdo
v širým světě
že vlivem novu
..vlčím
To svitem v cípu
ve skvrnách
po plotech
jako v korunách
co plny sov a výrů
ve zvucích ticha
důstojností
ve válkách nebo míru
ovívají moje vlčí kosti
O to co nocí
já zas s tebou
vyprávím tmě
a světlům blat
šeptem a jenom
v jinotajích
vždyť dobře znáš
můj prstoklad
To nitě luny
deky nebe
protly se se mnou
vedle tebe
až ráno bude
chladit ledem
a láska nás zas
vítat chlebem
tak jako poutník
pod Orebem
pod nebem
a z hvězd vlečky
já budu z naší smečky
..ten vyvolený
Přečteno 618x
Tipy 54
Poslední tipující: Lachailla, Mario de Janiero, Pablo Kral, Pevya, staranna, teď už nikdo, Holis, umělec2, Špáďa, Severka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)