Proč?
Pořád se tak díváš
Ty něco po mně chceš?
Mé pohyby si hlídáš
vážně mě už štveš!
Chceš mě jen v tričku
a bez kalhotek
Ohnutou přes lavičku
jako proutek...
Vážně si myslíš
že mě můžeš mít?
Je to jen pár fotek
tak nech mě být!
Proč jsem tak nedostupná
se neustále ptáš
Jsem prostě nepřístupná
tak co naděláš....
Přečteno 632x
Tipy 29
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Kars, Jiná, hatlapatla, Maryje..., NikitaNikaT., James Libustka, Juan Francesco de Faro, Doradan, Niky88, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)