Anotace: sirkám,Solu a pyromanům....
Touhou vysušená
hořela by žena
vysoká je cena
není pojištěná...
ST!
02.05.2011 13:58:00 | Mario de Janiero
Sirky strčil do kapsy,
na skluzavku sed...
„Zadek vodou pokap si,“
radil jsem mu hned...
„Hele, vynech můj zadek! ...
... Chtěla, abych vzplál!
Tohle je můj úradek...,
že prý jsem ji sral...“
29.04.2011 01:47:00 | Špáďa