Pohltilo mě ticho
Anotace: obalené vášní...
Až na kůži vyslečená
stojí předemnou... Mladá, krásná žena...
Vchází mi do snů a ani nezaklepe,
než nadechnu se, ona mě svleče...
Vzdoruji jen chvíli, pak už nemám šanci vzdorovat.
Oddávám se snům... Touze právě s ní se milovat...
Usmívá se a šeptá: "Jsem tvůj slovník do postele,
tak se uvolni, už nechovej se nesměle..."
Přečteno 521x
Tipy 16
Poslední tipující: Markéta Hl., Tamara, Niky88, Psavec, Actafool, Viktorie Zvalová, labuť, la loba, Juan Francesco de Faro, Kett, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)