Anotace: whisky,sasankám a molům...
dálka s vlnou obzor brázdí…
to maják byl, snad se neklamu,
svitem co odhalil na zdi
neobvyklou reklamu:
galon whisky, u sta hromů,
za dolar je na Cejlonu
:o)
Jiří
04.05.2011 18:04:00 | j.c.
u sta hromů
na Cejlonu se mi líbilo
nemám slov pohany
jen to tsunami mu dalo
zabrat...
03.05.2011 20:16:00 | Mbonita
moře vrhlo na pobřeží
řasy očí hlubiny
vítr vane, sucho leží
krab klevetí hostiny...
03.05.2011 20:09:00 | šuměnka
Dokonalost, pohlazení po duši -
však tuhle okázalou krásu
do mých slov prostých strojit se nesluší;
na dotek hebká po atlasu
a s vůní moruší...
;)
03.05.2011 19:29:00 | Ollie