dvoják
Anotace: říším divů a Alence....
Dva světy existují
..nevím zda paralelně
kolem nás plují
a občas čelně
se srazí
na zem pak hrstka sazí
jako sníh padne
je jedno kdo vládne
v tomhle pololetí
Jeden(svět).. si letí
a v deštích dělá kola
..to je ten opravdový
druhej(svět).. jen j a k o
v oprati táhne vola
v číslech si hoví
v zákonech,paragrafech
ve kterých bloudím
jak v nočních biografech
když usnu po projekci
Dva světy levitují
jeden jak po erekci
a druhej s náma vorá
dyť mám z něj spoustu lekcí
a pohádky od Carrolla
už ani nechci číst
kolik je v světě míst
kde rovně středem
bez ohnutí
půjdeme jako Adam s Evou
.... zutí?
Přečteno 495x
Tipy 39
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, Holis, enigman, šuměnka, teď už nikdo, Dota Slunská, Špáďa, modrá..., labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)