symboly
Hymna
Tyl do dna pil
Škroup ještě hloub
a když oba dopili
tak se v textu ztratili
hledali své domovy
v lučinách a stromoví
v oborách kde bory šumí
..počítali sobě rumy
Znak
Řev...lev s korunou
dříve s hvězdou
taky s dvěma ocasy
na to prázdno do kasy
čumí jako z gauče péro
místo dna je Báre Zero
Vlajka
Menstruace na závoji
obarvenej ženskej klín
modří (jak má moje Eva)
a je vklíněn zleva
..jo a eště vole
červená je dole
Přečteno 450x
Tipy 31
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Zefi, Mario de Janiero, jarmil, Holis, Maryje..., šuměnka, Kars, teď už nikdo, la loba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)