Zápolení dvojích nůžek
Anotace: Oslepl lásky bůžek...
Oslepl lásky bůžek,
kost stydká a kost stydká
zápolení dvojích nůžek,
spojení jenom zřídka.
Nehledě stáří a vrásek,
mužům do zad nůž vražen,
láska dvou něžných krásek,
sblížení těsné dvou žen.
Komentáře (0)