sklep
Anotace: Alfrédovi,trofejím a sklepním kójím
Věcí tajemných
ze sklepních kójí
nočních snů
se dotýkám
..utíkám
a přeci na místě stojím
nohy jsou přibité
a jestli nevíte
jak vypadá děs
tak přijďte za závěs
já vám ho zkopíruju
z mojí hlavy
to zprávy krimi
jsou nyny
proti tomu
větve stromů
dna starých lomů
studen a k tomu
ty filmy Hitchcocka
voda hluboká
lesy tmavé
stopy krvavé
..v stráních
Mám krásnou sbírku
sečných zbraní
kde nohy laní
trofejně visí
výstřižky,časopisy
vitríny z kdysi
tam chodím nocí
někdy si číst
křesílko,terárko
a vedle výběh krys
Kristus jak bílý list
přibit je nad tím vším
..tak mohu?
Neruším?
Přečteno 452x
Tipy 39
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, Paulín, Špáďa, Mario de Janiero, teď už nikdo, labuť, modrá..., Dota Slunská, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)