Anotace: Tak jde život, vážení, nic se na tom nezmění.
Už první verš mě dostal :-) njn, louka..ale postel je postel!
18.05.2011 23:29:00 | Chancer
Jo, nikdo to nezmění
dokud nebudeme mít tu moc-
na některé scény venku
hodit na chvíli zatměbí.
18.05.2011 22:17:00 | s.e.n
Na louce, kam měsíc svítí
chytil mladík dívku sítí
do vábničky úst a těla
Ona, ač ne nejprv chvěla
poddala se žáru síly
pro něj v tmě se rozvoněla
když se v svitu propojili...
18.05.2011 08:18:00 | šuměnka
Když se Psavec z hospody znenadání vrátil,
zastihl tam rošťáka, jak mu dceru klátil,
rošťáka pak zastřelil, za ten kousek smělý,
svoji dceru nestoudnou, splácal po pr..po hlavě
ST
17.05.2011 13:51:00 | Kars
Psavečku, možno čas jde kupředu, ale vše... zůstává v jisté podstatě stejné... stejné a krásné :o)
17.05.2011 12:24:00 | NikitaNikaT.