Malý verš jen pro radost a nedočkavost
Anotace: Co přinese dnešek?
Malý verš a malé přání
dnes půjde jenom o tykání
dnes půjde jen o trošku chtění
a nedočkavé lásky chvění.
Dnes půjde jen o trošku lásky
dnes prohrábnu si tvoje vlásky
a políbím tvá ouška lehce
mě od tebe se lásko nechce.
Dnes tvé rty budou krásně rudé
dnes o líbání jen to bude
a nebude nám slov pak třeba
když rty tvé poslepu já budu hledat.
Dnes půjde jenom o mazlení
dnes ucítím jen ňader chtění
by vzaly je mé horké dlaně
a polibky jsem kladl na ně.
Dnes půjde jenom o dotyky
dnes nehrajme si na cyniky
když naše nahá horká těla
milování tolik chtěla.
Dnes lásku jsem pil ze tvých dlaní
dnes bylo vše o milování
a co na tom že se málo známe
že tak z reality utíkáme.
Dnes bylo to o něčem snovém
dnes bylo to o ledsčem novém
troška studu po nás zbude
až oblékat se potom budem.
Dnes bylo to o mrzkém chtíči
co vztah dvou lidí snadno zničí
a přání myšlenky je otcem
tak proč svůj život nežít po svém?
Vše dnešní už je dávno v prachu
nám zůstal tu jen odér strachu
a cítíme se tolik viní
co jen si myslí o nás jiní?
Však není důvod pochybovat
že nestane se to pak znova
když pocit samoty nás zlomí
pak nevěra tak hříšně voní.
Přečteno 764x
Tipy 39
Poslední tipující: E.T.Jane, strawbery, Jiparo, hašlerka, Princezna.Smutněnka, zvířenka, NikitaNikaT., Jeněcovevzduchukrásného, Lachailla, Elisha, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)