kolovrátky
Anotace: řečem a řečičkám....
Ve vousech filosofů
a v slinách skautů pivních
pravda se skrývá
čím více píva
tím víc se pálí z hlavní
..principy mravní
fočus a politička
i vo tom jak se holí pička
..auta a forychtunky
včerejší holomajzna Sparty
jak jedna vedle z průmky
peleší každej kvartýr
a prejže trypla chytla
a z rejže Číňan činný
poslední filmy Dietla
a ceny elektřiny
prohnanost politiků
a četnost styků celebrit
a vo tom kdo byl dříve Žid
s nežidy na tváři
a pak se zase houbaří
vaří,sváří,listuje ve snáři
a slova kolovrátku
vezme si větrák na lopatku
a z dýmem cigaret
se rozplynou v širý svět
Přečteno 340x
Tipy 30
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, Princezna.Smutněnka, šuměnka, Doradan, teď už nikdo, Jiná, la loba, modrá..., labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)