Živočišná
Ve tvých ústech
poletuji jazykem
nepřistanu
nepřestanu
dokud se s ním nevydám
na tisíce dalších cest
co vedou k tvému vzrušení
Dlaněmi ti vtlačím něhu
do srdce
pod kůži
do svědomitého mozku
po proudu krve ji pošlu
všem koutům tvého vnitřku
víš
příroda ve své nejsilnější chvíli
namíchala vůni tvého lůna
snad jen proto
abych ji do sebe vtáhnul
a usídlil se v šílené touze
která svou velikostí
vzbuzuje úctu
klaním se svými vzdechy
jsou hlasité
nebojácné
hrdé
přesto ti stihnu
potichounku zašeptat
že jsi
krystalicky svůdná
Přečteno 647x
Tipy 25
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, Psavec, Jiná, Vampyrella, Jiparo, CULIKATÁ, Maryje..., NikitaNikaT., Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)