V proměnách
V lákavých tužeb
v skrytu své duše
Odhalená ramena
žádaná proměna...
Lechtivé obrázky
sny co se zdají
Pohlazení od lásky
kdy ledy tají...
Propůjčená na chvilku
dala jsem se malovat
Holka v dlouhém culíku
co chce se milovat...
Zavřená cudnost
šla jsem prostě ven
Nejsem symbol Playboye
přesto jím jsem...
v obrázku....
Přečteno 729x
Tipy 33
Poslední tipující: Mácha, jitka.svobodova, Taog, hatlapatla, Gabrielle, sobý hnusec, Danger, Nola77, Kars, Morgenstern, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)