Anotace: dveřmi dokořán zloději nevchází
Sbírka: z po hádky do pohádky a zpět
Krásné .... U pohádky se překrásně usíná když šepta jí láska do tvých oušek ...
27.05.2011 08:28:00 | kasparoza
Pohádky jsou príma, ale pozor na rytíře na černém koni ;-), jinak jasný ST.
23.05.2011 10:26:00 | kroužek
... jo, pohádky se musí žít,
Růženky, ...prince potěšit ..
naivně lásce uvěřit ...
***- po kolikáté už ...
22.05.2011 13:27:00 | HarryHH