Anotace: sideritům,blbounům,Belám a Labi....
Ta stará bela zcela
veškeré tituly předčí
je pouze křehčí
moudrá a citlivá
což běžné nebývá
u těch co pruty zlatý
mění za doktoráty...
ST!
25.05.2011 16:28:00 | Mario de Janiero
nechceš mi tu starou belu poslat na chvíli??
že bychom si spolu taky něco užily...:)
24.05.2011 19:56:00 | šuměnka
Možná bys měl občas změnit hospodu či jiný zdroj informací nebo nápoj, který ti jejich část nenávratně vymaže... |;-))
To byl jen samozřejmě jen fór, Tvý zdroje jsou úžasný, ať pocházej odkudkoliv (i když dnes je skoro vše na internetu... ...jen jeden jistě neví, co je pravda a co blábol či výmysl nebo záměrná snůška nesmyslů...)
23.05.2011 01:17:00 | Špáďa
Jo, taky jsem čet' o jednom, co tvrdil, že ví, že nic neví. A už je v učebnicích asi 2500 let! :o))
Tobě ST i za zmínku o Labi. Dnes jsem ho brázdil na kanoi s háčkem. Rychle se učí! Je skvělý!
22.05.2011 22:27:00 | Zasr. romantik