Zdrhy
Anotace: útěkům,blatům a péesákům.....
Vřesem přes trestná území
lesem mezi dráty
ze země nestydatý
zdrhám
mlhám
a k ránu zdá se mi
že těmi plícemi
do ticha dýchá
někdo jiný
Klíny a prasečiny
a činy které z poloviny
jsou peklu propadlé
na drátech elektřiny
v tůních jak v zrcadle
nebesa za padlé
se vlní
Trním a blaty Klostermana
buď orel nebo panna
brána či lana
na Pankráci
získávám i když ztrácím
tu domovinu
kvůli těm klínům
stínům a prasečinám
padlým a slinám
namlsaných
nechávám tu těch milovaných
....napospas
Přečteno 391x
Tipy 28
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Psavec, CULIKATÁ, Holis, Mbonita, teď už nikdo, Mario de Janiero, Doradan, 6thSun, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)