Eda
....Nosím na břiše
kérku Ingriše
(dávno si spolu nepíšem)
v nebeský páře
už odplul k Niagaře
co teskně hučí
do noci
z výkladu snáře
když slintám do polštáře
není mi pomoci
a zas si balím batožinu
za zády městskou serpentýnu
z karty mi zbylo torzo Pinu
už slýchám tóny muezzinů
a vlny moří
mé srdce hoří
nohy šlapou
a mapou
chodím křížem krážem
a svět mi nestačí
jo...už nejsem nejmladší
když se svým stříbrem ve vlasech
toulám se v starých atlasech
Přečteno 371x
Tipy 35
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, šuměnka, Psavec, teď už nikdo, Špáďa, Mario de Janiero, Doradan, la loba, Zasr. romantik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)