Lépe žít Šejkspýra (Čert zaujímá pevný postoj k literatuře)
Anotace: Motto: Magnesia litera - poezie bez …
Nad tím Donem Quijotem
nepřestal jsem s chichotem
Rytíř smutné postavy
snadno se mu postaví
…do cesty mnoho překážek
Romeo Julie
s jedem a bez pyje?
Zkrocení zlé ženy
doutníkem koženým
činem je má víra
lépe žít Šejkspýra
jen pěkně vstoje
und ohne Reue*
V Obratníku kozoroha
činna často třetí noha
Sexus Nexus Plexus
Homo sapiens erectus
Bouři v duši ztiší
snad pobytí v Clichy
Ale ale vratká touha
Henry Henry ouha ouha
Končím … už nemám slov
Z života upito
Jakžeto? Nabokov?
No nazdar … Lolito…!
---
* a bez lítosti
Přečteno 491x
Tipy 35
Poslední tipující: Dota Slunská, Matsuyama Tatsuko-chan, James Libustka, ŠEDIVÁ MYŠ, Samantha Graham, Jeněcovevzduchukrásného, šuměnka, strašidýlko-střapatý, Zasr. romantik, Jiparo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)