Anotace: pohledem...
Kett, to je prostě krásné, lehce svůdné a podmanivé... zcela úplně jsi mi připomněla časy nedávno minulé... ještě čerstvě láskou, mazlením i milováním prověné... ST!*** děkuju za počtení.
11.06.2011 08:34:00 | NikitaNikaT.
Věřím,že takových máš ve svém okolí mraky,co tě svlékají pohledem.
Vzrušující je i pohled na tvé verše:-DD
S.Tip
10.06.2011 21:08:00 | Marcone