V průsvitné noci
Anotace: zahalené tajemství...
Kontura rtů
svádivých čar
Vezmi si mě dnes v noci
z pouličních lamp...
Sundej voál
průsvitnou oponu
přejeď dlaní dál
kousek nahoru...
Dotýkej se
všech mých slabin
Pak mě hezky
vezmi na klín...
Miluj nocí
vášnivých tužeb
Řeknu Ti nahlas
co všechno můžeš...
Bez ostychu
žádný strach
Jen pár doteků
....a...pak...
to nechám na Tobě....
Přečteno 846x
Tipy 29
Poslední tipující: bobi bobie, chicacheca, Azazen, Niky88, Jiná, hatlapatla, Juan Francesco de Faro, James Libustka, ŠEDIVÁ MYŠ, kroužek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)