Během pracovní doby
Anotace: rýmovačka na dobrou náladu
Ležel dělník s dělnicí
v multikáře v korbě.
Souložili bez ochrany
a v pracovní době.
Štěstí, že je neviděl
nadřízený Pepa,
je to sice duše přísná,
jen úplně slepá.
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: vílí křídla.., synanceia, nejsembásník, ECHO PARAZIT, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)