Rande v lesíku
Anotace: pozor na Frantu!:))
Běží Máňa k lesíku,
kde s Frantou mají rande,
ale ještě netuší,
co tam všechno najde.
Franta soulož pod břízkou
se okořenit chystá,
vzal bráchu, ovci a souseda,
co je kulturista.
Přečteno 570x
Tipy 2
Poslední tipující: vílí křídla.., tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)