Mahrencherben
Anotace: Brnu a Velké Moravě....
Neni čas
Bo neni čas pičo
jen bušim pro bakule
a na cédáku dule
morgoši sluní cemry
..jako za komárů
čechrojó bahno v báru
a blbé žgryndy
kryndy pindy
možná indy
bo i ale
budó bóchat ve fagale?
Voli
Na Moravském poli
orali dva voli
jeden Čech a druhej Slez
v dáli za vsí štěkal pes
to to hochu bolí
jako rány holí
dyš dnes nemáš školi
seš jako ty voly
na tom poly
..nad oudolím
Přečteno 338x
Tipy 29
Poslední tipující: brooklyn, teď už nikdo, Paulín, Mbonita, Jiná, Mario de Janiero, labuť, Špáďa, modrá..., la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)