řemdih
Anotace: rzi a prolézání husám a Husitům....
Historky z podsvětí
kde nože tu tmu tnou
můj život vypráví
dvojstránka závěti
o čtyři oktávy
..výš
víš?
Ty nemáš ponětí
kde je ta z pekla zdviž
tady se jede o přežití
počítá na minuty
a musíš s vlky výti
jako pominutý
je to tu prolezlý
bratří se levej s pravým
a mříže prorezlí
zívají samotou
co tlačí tě pod botou
vykřič si do bidetu
každej má někde tetu
ta teta nabíječe
nabíječ bráchu u pramene
kde teče pod ramenem
..slepým
slepím
si večer hlásnou troubu
a půjdu na lampárnu
žalovat marnu
na ty lumpy
a žumpy žurnalistů
budou přeplněné
Jene!
košile lněné
jdeme!
sudlice,řemdih
jiné zbraně
vozovou hradbou
a hrr na ně!
Přečteno 495x
Tipy 37
Poslední tipující: jiljovský, Mario de Janiero, la loba, staranna, Holis, Doradan, Princezna.Smutněnka, teď už nikdo, Juan Francesco de Faro, Jiná, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)