Anotace: Obsah i tvorba básně.. Kvalita nic moc – obojí :( i :)
Jojo, milování to nebylo, ale sex.. Nějaký účel to splnilo,tak hrozné to nebylo... ale něco chybělo...
17.06.2011 10:14:00 | E.T.Jane
Záleží na tem, jak to kdo bere... někdo jenom "sex", jiný "milování", jsou tací, co jen pouhé "zpestření, uspokojení"
17.06.2011 09:14:00 | NikitaNikaT.