sudá

sudá

Anotace: sobotám...sudým s Alanem Woodym ..ale spíš s Tebou!

Jsi to Ty!
Kdo mou mysl omotává
noc co noc
v hlavě spává
co se mi zdává
..častokrát

Protože bůh má mě rád

Trampoty
i zrady zprava
den co den
pod postel zakopávám
a bídu třesu ze svých zad

Má mě bůh rád?

Soboty
sudý...jenom káva
v liché dny
trpím a padám
v kytaře zkouším prstoklad

To bůh ten smrad

Dává nám času málo
a co mi omotalo
v hrdle svírá
má láska čirá
nevím kde pramení
ba ani učení
neporadí
jak se ty struny ladí
a jak se se správně hladí
a aby mihotavě
jenom v mé hlavě
a v sudou o té kávě
nebyli mraky tmavě
Autor zenge, 18.06.2011
Přečteno 351x
Tipy 40
Poslední tipující: Mario de Janiero, Špáďa, Jiná, la loba, Juan Francesco de Faro, Mbonita, Dota Slunská, Zasr. romantik, hašlerka, staranna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bůh ti zabrnká...
ST!

22.06.2011 14:59:00 | Mario de Janiero

Tyjo, nějak mi to bere slova. Tmavě...

19.06.2011 21:15:00 | Dota Slunská

nevím jak bůh, ale já tě ráda mám
a estéčko teď dám!

19.06.2011 20:37:00 | hašlerka

Nádherná!

18.06.2011 17:55:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí