Anotace: archám,vírům,víře a Svinským murénám...
Nejsem vír ani siven
přesto však celý zkřiven
životem sviňsky krásným...
ST!
22.06.2011 14:55:00 | Mario de Janiero
Ale jo v pohodě,myslím,že se to i nějak jmenuje,myslím ten styl,kdy tu básen prostě nepochopíš,snad možná surialismus,hele nevím to přesně,abych tady pak nebyl za blba.
20.06.2011 21:39:00 | ECHO PARAZIT
čte se to hezky,ale kdyby mě někdo požádal,abych mu to vysvětlil,tak nevím ani hovno,ale poezie to je určitě.
20.06.2011 21:33:00 | ECHO PARAZIT