Anotace: slunovratu a naivní poezii...
Až vítr rozčeše mé vlasy
rukou dotknu se horizontu
na verše tvé plné krásy
ráda bych vystála si frontu
ST!
23.06.2011 19:14:00 | hašlerka
Pro básně milostné
příjemné polohy
pro letní slunovrat
i modrou z oblohy
budu žít stále rád
při tom tvé básně číst
tím si buď zenge jist...
ST!
22.06.2011 14:47:00 | Mario de Janiero
Hladí, jak luna za úsvitu
Svádí, jak slunce jiskrou hříchu
A čte s krásně příjemně
22.06.2011 07:54:00 | labuť