Spása.. nová revolta
Anotace: mrakům a revolucím....(sorry Kadle)
Nosíme kódy,puky,piny
značení jest to stáda
a hlad kdys slovo všude činný
dnes do popelnic padá
na nebi boha z červánků
a jako víru zboží
svit kiksen nocí do spánku
i někdy do souloží
I naše generace
má svině co maj renty
zloděje kterým hladce
tam drží shora plenty
prachy jsou osvědčení
a v lesku novejch bálů
anděl se s čertem žení
pak jedou jízdu králů
Na zdech jsou fotky z Alcatrazu
kdo komu tam teď stele?
Kolik je mízy v strhlým vazu?
A pálí? Kulka v čele?
Nevíme je to všelijaký
co zbejvá ještě v strucích?
Nad hlavou pořád stejný mraky
se honí v revolucích
Přečteno 419x
Tipy 39
Poslední tipující: jiljovský, labuť, teď už nikdo, šuměnka, Holis, Doradan, Lota, tato22, Jajas, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)