kalamář
Anotace: kaňkám,plańkám,erekcím....
Omrdám
v stoje i v kleče
co na strom neuteče
Amsterdam
Neruda i Louys (Pierre)
zrudli by studem
když píši údem(pérem)
básně mé
Namáčím v kalamáři
občas i dělám kaňky
jak jdou dny v kalendáři
trouchniví v plotě plaňky
i moje stáří
jak tak pluje
můj nástroj psací
ochabuje
někdy jen fabuluje
schovává lenost za únavu
vzpomínky..Prahu
i dávnou Jávu
nechává plout
....chová se občas jako bloud
Přečteno 457x
Tipy 41
Poslední tipující: Maryje..., Jiná, Doradan, teď už nikdo, labuť, Paulín, Mbonita, Juan Francesco de Faro, la loba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)