Okolo Třeboně
Anotace: festivalům a láskám virtuálním.....
V kavárně Grácie
já a má Lucie
pijeme z noci
pak v krocích
k nádvoří
na Flerety
asi mne opije
svými rety
a se svou grácií
řekne už nepiji
potáhne s cigarety
a oči zahmouří
na střechách kocouři
...zavrní
Svět se zavlní
o molo pleskne vlnou
já mám z ní duši plnou
Ne ještě neprší
to jen stín od tuši
rozmazán netuší
o lásce nic
co víc?
Pár pochodní a svic
A Svět se zavlnil
o molo vlna
snad touhou plná
...a mě bylo fajn.
Přečteno 455x
Tipy 51
Poslední tipující: Holis, šuměnka, Maryje..., nejsembásník, Špáďa, Juan Francesco de Faro, Princezna.Smutněnka, hašlerka, Jiná, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)