Anotace: pleším,indiánkám,čtenářům a trochu seksu.....
Tvá báseň pravdy, síly přání,
ta má fakt ale grády!
A dává víc než pousmání...
Bloud ten, kdo točí se k ní zády...
01.07.2011 14:07:00 | Špáďa
zvečera i z rána
honím indiána
houštím i stepí
až stránky se mi slepí...
29.06.2011 14:08:00 | Mario de Janiero
Ty časopisy asi nebyly komiksy o Buffalo Bilovi nebo Jessy Jamesovi, že!?
28.06.2011 22:17:00 | Zasr. romantik
u každý jednotlivý
ať pravdivý či lživý
na třísky tenký dříví
nasekám jazykem divým
a jiskra lačná hladu
bez ladu jako skladu
se v plamen pro náladu
rozžehne v každym pádu...
jsi démon :))
28.06.2011 19:03:00 | šuměnka