Teskno
Anotace: chrámům,Vietnamcům,Fruku chodníkům a obchodníkům.....
Po stezkách v stesku
po stopách mezků
..obchodníků
kráčím si k Tescu
za světlem lesku
po chodníku
v křesťanský neděli
abyste věděli!
Ema má maso v akci
a když máš tisíc bodů
dostaneš prášek prací
ohnivou vodu
vod pana Šulce
pak v krámu půlce
zapomeň na začátek
..od Větví nehty
pak k pultu látek
v přepravce Echty
a v hlavě zmatek
pokladna pípne ámen
jo my se máme!
Přečteno 489x
Tipy 44
Poslední tipující: Poučený fracek, Holis, Houda, staranna, hloubavá, Mbonita, Mario de Janiero, teď už nikdo, Psavec, Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)