Španělské večery
Pouta odvál vítr
do krajin slané vody
Do míst polibků
V žáru Slunce ochutnáváš
..doteky
Do mé kůže tiskneš rty
Piruety ve vlnách
Nevinné pohledy modra
Písek mezi prsty protéká
jako omamný dým
Dýchám..hlasitě
Vnímám každou kapku poháru,
co přetéká polibky..dvou
..cestou na vrchol
Přečteno 545x
Tipy 51
Poslední tipující: PetTulak, Krahujec, Emmelia, casla, Madanik, Live to fight, TetaKazi, ŠEDIVÁ MYŠ, jvacl, V.N.Losinský, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)