V dotecích
Bezbranná jsem
když se díváš
za průhlednou zástěnou
Moje touhy
uvnitř slýcháš
chceš mě svlečenou...
Nocí černou
vládneš tělem
Chci Tě cítit
v dotecích
Jsi jako vítr
z letní bouře
chladící...
Hluboký nádech
výkřik do tmy
jen po Tobě jsem hladová
dám Ti kousek noční touhy
Chci Tě...zavolám...
Přečteno 919x
Tipy 22
Poslední tipující: Queer, NikitaNikaT., Niky88, andel.smrti, Amable seňor Marek, hašlerka, zenge, Jiná, Skalsky Pavel, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)