Mandlová vábnička..
Neobyčejné, kouzla noci a ty,
srdce hvězd pulsovalo věhlasně,
jen Tvoje oči, rty dělají drahoty.
Šepot strun líbal souhlasně..
Brouzdání dnem sklenky vína,
okno co k ránu nedovírá,
Bůh sám tápe - čí jest vina?
snad ona lidskost, to nepopírá..
Přečteno 458x
Tipy 10
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, Mbonita, Zasr. romantik, Doradan, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)