Anotace: Co si dát dobrého?
hezký...no, ono napsat erotickou básničku tak, aby byla smyslná a konkrétní zároveň a přitom, aby nebyla vulgární je dost těžký. Sám jsem byl k tomu vyzván jednou ženou a můžu ti říct, že ty dvě-tři, které jsem splácal, a které měly aspoň hlavu- patu, byly asi nejtěžší básničky na objednávku, které jsem kdy tvořil!
Za trpělivost se zvadlým dávám ST...jen takových víc :-)))
20.07.2011 20:40:00 | Houda
Dobrý návod a dobrá kuchařka, že bych se přihlásil do učení? Na kuchtíka?
19.07.2011 23:37:00 | Zasr. romantik