Anotace: ...poezii
v sedlině kávové
věštba se kryje
staneš se králem
poezie...ST!!!
21.07.2011 19:52:00 | Mario de Janiero
Padám do odstavců
ráno už krájí z luny
a jako z písku duny
mi budík přesypává
dík bože za ta nevyspání
s ní co má jméno
.....káva.
kávové ST! :)
21.07.2011 14:59:00 | xoxoxo
Vůně kávy před svítáním,
to je moje!
Taky vedu s nevyspáním
věčné boje
a ráda prohrávám... :-)
20.07.2011 18:38:00 | TetaKazi