Promilovaná
Na zdech plápolající stín svíce
a horké tvé líce na mých ňadrech.
Spolu tu ležíme proplétající se
a do stěn proniká jen hlasitý vzdech.
V bílých peřinách probouzející se do studeného rána,
lesklá naše těla objímající se a vášní rty do krve pokousána.
Přečteno 763x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)