POVZBUZENÍ
Anotace: Žádný zázrak, ani kouzla, též triky. Jen náznak, tak trochu, verši zklouzla, do nádechu sexu - erotiky
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Na tvé chmurné životní štrece
někdy zastav a uměj se přece
Radost není jen koupání v řece
Žij naplno, překonej duševní křeče
Občas vykřikni“bravo!“
Nehleď vlevo ani vpravo
Žij co nejvíce, na plné pecky
sám víš k čemu máš vlohy
Neváhej, nabídni vnady všecky
Není většího prožitku
než když se lidské tělo
v horečné křeči se zmítá
v klíně to lehce až kmitá
Přijde cosi, snad mdloba
a pak zas, v hlavě svítá
Život je hlavně o sexu
Větší rozkoše ani není
Opak tvrdí jen pokrytec
Nežije, živoří, málo ví
ani neví, o čem se mluví
Komentáře (0)