Anotace: prachům a lásce....
Než odejdeš, podepiš se,
ale né do kůry stromů,
to dělávají milenci,
ale né na zeď,
to dělávají děti,
ale né na řeku svým stínem,
to dělávají zoufalci.
Než odejdeš, podepiš se,
abych tě mohla číst,
jako čteme pradávné moře
na tváři skal,
vlnění, příval a příboj
něčeho, co odešlo
a zanechalo po sobě ve skalní jizvě
trs kvetoucího vřesu.
ST!
26.07.2011 21:31:00 | hašlerka