Co oči nevidí to....
těla potem skropená
a slastné vzdychání
postel květy zdobená
nejde o lásku
ale o krásné milování
něžně laskám tvé prsy
a také v tvém klíně
oběvují se dva prsty
já ti říkal,
že jen vypadám nevině.
Přečteno 473x
Tipy 5
Poslední tipující: Pythonissa__, Ashita Abigor, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)