Bezejmenná
Rozbij mi přání,
utop je ve vzteku,
z výšek mostů,
nespadnem níže,
pro chuť milování,
u ňader v pokleku,
jak tajemný kníže,
nectností rostu.
V hloubi klína,
napni struny,
nahlas a tiše,
zní touhy melodie,
přesladká slina,
stejně mě neopije,
objevím runy,
na tvým břiše,
Ukaž mi ráj,
nejjemnějších dotyků,
prsy kulaté,
klín hladký,
spletenost jazyků,
tak kousej a saj,
navrať mě zpátky,
zašeptej po páté....
Nad ránem
tiché goodbye
Přečteno 701x
Tipy 33
Poslední tipující: Lioness, Toda, Lota, René Vulkán, hašlerka, Agniezka, Špáďa, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Stoneman, jaroslava anna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)