ZASE SI NAVLÉKÁŠ KŘÍDLA A PO NICH KALHOTKY
Kousáš mě do ramen
A líbáš všude jenom ne na rty
Modlitba skončila-ámen
Ráno už míchá nám karty
Kulová esa, červené spodky
Končí noc básní, kokrhaj kohouti
Zase si navlékáš křídla a po nich kalhotky
A to víc nežli smrt vždycky mě zarmoutí
Přečteno 501x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., barking bitch, Čakky de la Mura, Emmelia, hloubavá, Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)