Anotace: zlomeným a odhozeným.....
Jsou situace
od nichž se těžko odchází
a těžko se k nim vracet
kdy ústa mlčky řvou
až z hloubi duše
a silné provazy
se nepřervou
ačkoli krok už navždy ušel...
16.08.2011 08:41:00 | šuměnka
Stáří mi krouží
kolem těla
tma jakoby mě
sežrat chtěla
země klín svůj
rozevřela...
ST!
04.08.2011 22:50:00 | Mario de Janiero