Pan pinďa
Anotace: Sexistické jsem rýmy měla, do básničky jsem se dala.
Ty jsi krásný chlapeček,
u sebe máš zadeček.
Do trenek se schoulíš,
oko na mě koulíš.
Když máš chuť, tak vykoukneš,
a pěkně se zahoupeš.
Rychle se ztvrdneš, postavíš
a jsi o pár čísel výš.
Použiji dotek jemný,
a Tvůj pán je záhy němý.
Jenom pozor trošičku,
nepoplyv mi ručičku.
Přečteno 750x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)