Nechtěná
Svléká mne žena
studem
jak dívka v chtění nedospělá
v sobě
dvě rozhádaná těla
plačící duha
nebe, nade mnou rozkročené
hřejivý most
ke mně, tiše se klene
všeho se zřekne
dýchá, bojí se říct
pod mostem touhy
hlasitě, víc
tiskne se boky
studem
jak děvka opuštěná
se mnou
už zase chtěná
Přečteno 485x
Tipy 32
Poslední tipující: dream in emptiness, Veru, Maryje..., Jiří I.Zahradník, hašlerka, Kars, Jana M., Emmelia, CULIKATÁ, Kett, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)